About me

CrisArdeleanAm ajuns la fotografie din dorinta de a capta lumea asa cum o inteleg eu. Fiecare clipa este unica prin prisma felului in care noi o simtim si o interpretam. Cuvintele reusesc rareori sa redea totalitatea dimensiunilor care alcatuiesc farmecul unui moment.

Am incercat sa redau in fiecare imagine micul univers al fiecarui spatiu, dish culinar sau fiecarei persoane intalnite. Deseori lucrurile cu care ne inconjuram au o importanta majora prin semnificatia emotionala pe care noi le-o conferim si calitatea de reprezentant al felului nostru de a fi. De aceea imi place sa le includ in imagini, deoarece pot spune mai multe despre subiect decat expresia purtata pe fata. Fotografia este un mod de cunoastere si autocunoastere, iar imaginile fotografice sunt modul prin care impartasim descoperirile noastre.

Pasiunea mea cea mare este Food Photography, alaturi de care sta mandra si pasiunea pentru portrete. Cand lucrez cu mancare, sunt pasionata de aranjarea tuturor lucrurilor din acest mic univers: aranjez recuzita in jurul dish-ului cat si dish-ul in sine. Food styling si plating sunt doua pasiuni conexe fotografiei de Food, pe care le nutresc si le dezvolt cu fiecare provocare noua care apare.