About me

CrisArdeleanFiecare clipa este unica prin prisma felului in care noi o simtim si o interpretam. Cuvintele reusesc rareori sa redea totalitatea dimensiunilor care alcatuiesc farmecul unui moment care va ramane in memorie sub forma de sunet, culoare, forme, aroma sau gust. Sinestezia simturilor este cel mai ravnit rezultat in fotografie.

Am incercat sa redau in fiecare imagine micul univers al fiecarui spatiu, al fiecarui preparat culinar sau a fiecarei persoane intalnite. Deseori lucrurile cu care ne inconjuram au o importanta majora prin semnificatia emotionala pe care noi le-o conferim si calitatea de reprezentant al felului nostru de a fi. De aceea imi place sa le includ in imagini, deoarece pot spune mai multe despre subiect decat expresia purtata pe fata. Fotografia este un instrument de cunoastere si autocunoastere, iar imaginile fotografice sunt modul prin care impartasim descoperirile noastre.

Sunt pasionata de Food Photography, alaturi de Fotografia de Portret, de Calatorie si Peisaje. Food Photography intotdeauna a fost strans legata de Food Styling pentru mine, iar punerea in valoare a mancarii, bauturii sau aranjamentului de pe masa reprezinta pentru mine un univers in facere, in care exista libertatea de a crea si de a te bucura de texturi, forme, linii, culori, gusturi, arome si spatialitate.

Portretul este modul cel mai simplu de a cunoaste o persoana. Interactiunea din timpul shootingului este revelatoare, iti aduce o cunoastere mai profunda a persoanei din fata aparatului, dar si asupra propriei tale persoane.

Fotografia este o meditatie in miscare, care iti ascute simturile si imaginatia, iti trezeste simtul observatiei si iti educa ochiul.